Nederlands English
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!
 

Willewete - Wereldkinderen

Willewete -  Wereldkinderen
€ 15,95 Incl. BTW
Startniveau ERKBeginner (A1)
Auteur(s)Reina Ollivier
Aantal:
Bestellen
Verlanglijst
Vergelijk
Omschrijving Product informatie Extra Informatie Beoordelingen Bekijk ook

Willewete -  Wereldkinderen

Overal in de wereld vind je kinderen. Elk kind heeft zijn eigen huidskleur, zijn taal en zijn gewoonten. Dat heeft te maken met je ouders en met het werelddeel waarin je woont. Wat doen kinderen in Afrika overdag? Eten kinderen overal met mes en vork? Zijn alle neuzen over de hele wereld dezelfde? Met welke dieren spelen kinderen uit Oceanië? En welke sport beoefenen ze in Noord-Amerika? Je vindt in dit boek ook een grappig stripverhaal, leuke opdrachten, een grote uitklappagina en een miniquiz, zodat je een echte expert wordt. Een informatief prentenboek in de serie Willewete voor kinderen vanaf 4 jaar, over kinderen in de wereld.

Inhoud (1)
BeknoptIn dit Willewete boek vind je ook een gedicht, twee knutselpagina's en een grote uitklappagina. Een informatief prentenboek voor kinderen vanaf 4 jaar over naar de dierentuin gaan in je vrije tijd.
BibliografieClavis B.V.B.A., Uitgeverij
pagina's: 32
formaat: 268 x 257 x 10
isbn: 9789044817881
Inhoud (2)
Uitgebreid Willewete ... dat zijn informatieve prentenboeken die een antwoord geven op de vragen van jonge kinderen. Sommige onderwerpen staan dicht bij hen, andere een beetje verder. Ze gaan over de wereld en de natuur om ons heen, over het leven in het verleden en het leven nu. Op een speelse en spitsvondige manier vertellen deze boeken wat kinderen graag willen weten.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: