Nederlands English
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!
 

Kwaliteitenspel PLUS

Kwaliteitenspel PLUS
€ 29,95 Incl. BTW
Startniveau ERKHalf gevorderd (A2)
Startniveau Meijerink1F
OpleidingsniveauLaag, Midden, Hoog
Auteur(s)Peter Gerrickens, Marijke Verstege
Aantal:
Bestellen
Verlanglijst
Vergelijk
Omschrijving Product informatie Extra Informatie Beoordelingen Bekijk ook

Kwaliteitenspel PLUS

Kwaliteitenspel PLUS is een vereenvoudigde versie van het Kwaliteitenspel. Daarbij is bijvoorbeeld ´flexibel´ vervangen door ´niet moeilijk doen´, ´ambitieus´ door ´veel willen bereiken´ en ´enthousiast´ door ´met plezier dingen doen´. Ruim de helft van de begrippen uit het Kwaliteitenspel zijn op deze manier vervangen door eenvoudige omschrijvingen. Daardoor is het spel ook geschikt om te gebruiken met spelers met een beperkte woordenschat zoals NT2-cursisten.

Inhoud (1)
BeknoptDoor middel van het Kwaliteitenspel PLUS kun je nagaan hoe goed jij jouw medespelers en jezelf kent. Hoe zie jij de ander en hoe ziet de ander jou? Wellicht ziet de ander kwaliteiten bij jou waar jij je niet van bewust bent!

Het spel bestaat uit drie groepen kaarten:
1. Kwaliteiten (59 kaarten). Dit zijn prettige eigenschappen die iemand kan hebben, bijvoorbeeld ´betrouwbaar zijn´, ´grappig zijn´ of ´precies zijn´.
2. Vervormingen (54 kaarten). Dit zijn onprettige eigenschappen, bijvoorbeeld ´brutaal zijn´, ´slordig zijn´ of ´vlug afgeleid zijn´.
3. Voorwaarden (23 kaarten). De vraag daarbij is: Wat heb jij nodig om je kwaliteiten in te zetten of te voorkomen dat je in je vervormingen terecht komt?
Voorbeelden daarvan zijn: ´in jezelf geloven´, ´je veilig voelen´ of ´uitgedaagd worden´.
BibliografieGerrickens 2012
isbn: 9789074123259
Productie
Over de auteur(s)Peter Gerrickens leidt samen met zijn vrouw en zakelijk partner Marijke Verstege het bedrijf Gerrickens training & advies. Het bedrijf bestaat sinds 1991 en levert trainingsmaterialen en verzorgt trainingen.
Inhoud (2)
UitgebreidEr zijn talloze toepassingen van het spel in werk en privé. Voorbeelden daarvan zijn: samenwerking in teams, het geven van feedback, bewustworden van de eigen sterke en/of minder sterke kanten, vergroten van het zelfvertrouwen, functioneringsgesprekken, loopbaanplanning en individuele begeleiding. Bij het spel vind je instructies voor vier spelvormen, die je ook kunt downloaden op www.kwaliteitenspel.nl. Hier kunt u de spelregels downloaden. 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: