Nederlands English
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!
 

Stex NT2 programma I van 0 tot B1 + website (pakket)

Stex NT2 programma I van 0 tot B1 + website (pakket)
€ 107,50 Incl. BTW
SubtitelMiddenopgeleiden van NT2-niveau A0 naar B1
DoelNederlands leren
 Examenvoorbereiding - Staatsexamen Nt2-I
Startniveau ERKAbsoluut beginner
OpleidingsniveauMidden
Auteur(s)Wim Tersteeg, Sandra Duenk, Annet Berntsen, Merel Borgesius, Teun van Iperen
Aantal:
Bestellen
Verlanglijst
Vergelijk
Omschrijving Product informatie Extra Informatie Beoordelingen Bekijk ook

Stex NT2 programma I van 0 tot B1 + website (pakket)

Dit pakket bevat drie boeken + online lesmateriaal.  Van Start  is een cursus Nt2 voor middenhoogopgeleide anderstaligen  die absoluut beginner van niveau A0 tot A2 .  In Zicht vanaf niveau A2 gaat naar B1 én Vooruit het boek  ter voorbereiding van Staatsexamen Nt2 programma. Online kunt u de geluidsfragmenten beluisteren, de antwoordsleutels van de oefeningen nakijken en de woordenlijst met vertaling bij Van Start downloaden.  
Inhoud (1)
BibliografieVan Start
Boom 2015
formaat: 298 x 210 x 19
pages: 220
isbn: 9789089533265

In Zicht
Boom 2017
formaat: 297 x 210 x 22
pagina's: 276
isbn: 9789058756152

Vooruit
Boom 2011
formaat: 298 x 210 x 13
pagina's: 182
isbn: 9789085069966

 
Inhoud (2)
UitgebreidVan Start
dit is een basismethode Nederlands als tweede taal voor middenhoog opgeleide volwassenen. De leerstof wordt aangeboden in kleine stappen en met veel herhaling. De methode is gericht op anderstaligen die een opleiding (willen) volgen of een beroep (willen) uitoefenen op mbo-niveau. Maar ook voor hoger opgeleiden die in een wat lager tempo willen leren. Het eindniveau is A2. Van Start bestaat uit 8 thema's waarmee beginnende Nt2-leerders regelmatig in aanraking komen. Het gaat om alledaagse situaties. Elk thema begin met 1 of 2 dialogen, gevolgd door de belangijkste zinnen uit die dialogen. Bij elke dialoog horen korte vragen over de inhoud en oefeningen die de woordenschat toetsen. Daarna volt steeds een blokje grammatica met een schematische uitleg, voorbeelden en oefeningen. De laatste oefening van een thema bestaat uit zinnen afmaken, waarmee de cursist kan controleren of hij de aangeboden woordenschat en grammatica onder de knie heeft. Elk thema eindig met een lijst van de nieuwe woorden die in dat thema aangeboden zijn.
In Zicht
zet de middenopgeleide anderstalige de stap van niveau A2 naar niveau B1 van het ERK. Dit is het niveau dat bv nodig is om een mbo-opleiding te volgen een een beroep uit te oefenen. Ook is dit het niveau ter voorbereiding van Stex Nt2 programma I. In Zicht biefdt de mogelijkheid om gestructureerd de Nederlandse taal aan te leren. Vanuit de uitleg en gestuurde oefeningen ga je naar meer vrije oefeningen. Op deze manier worden woordenschat, taalhandelingen en grammaticale structuren op verschillende manieren aangeboden en geoefend.  IN Zicht behandelt acht thema's en bij elk thema vind de leerder informatie over Nederland. Bij het thema Werk krijgt de leerder bv tips over sollicitatiegesprekken. En in het thema In Contact leest hij / zij over stage lopen en diplomawaardering. De taalhandelingen die in dit boek worden aangeboden, slutien nauw aan bij de spreek- en schrijftoetsen van het Stex Nt2 pr. 1. Hij / zij oefent met vragen stellen, adviseren, instructies geven, mening uiten en voorkeur geven.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: