Nederlands English
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!
 

Basisexamen inburgering + CD / DVD

Basisexamen inburgering + CD / DVD
€ 22,95 Incl. BTW
SubtitelStudieboek Voorbereiding op de taaltoets van het inburgeringsexamen
DoelNederlands leren
 Examenvoorbereiding - Basisexamen inburgering buitenland
Startniveau ERKAbsoluut beginner
SteuntaalArabisch, Chinees, Engels, Portugees, Russisch, Spaans, Turks
OpleidingsniveauLaag, Midden
Auteur(s)Ad Appel
Aantal:
Bestellen
Verlanglijst
Vergelijk
Omschrijving Product informatie Extra Informatie Beoordelingen Bekijk ook

Basisexamen inburgering + CD / DVD

is een zelfstudiecursus  ter voorbereiding van het Basisexamen Inburgering tot niveau A1 (ERK / CEFR) voor luister- en spreekvaardigheid.  Het is speciaal ontwikkels voor anderstaligen die zich in Nederland willen vestigen en eerst een Basex IB  moeten afleggen bij de ambassade of het consulaat in het land van herkomst. Pas als men dit gehaald heeft, komt men  in aanmerking  voor de Machtiging Voorlopig Verblijf / MVV.  Deze zelfstudiecursus is daarnaast ook zeer geschikt voor laagopgeleide inburgeraars, statushouders en vluchtelingen die absoluut beginner zijn en zelfstandig een start willen maken met Nederlands leren of die dat doen samen met een vrijwilliger.  Iedereen kan namelijk direct aan de slag met taalvaardigheid tot niveau A1 met Basisexamen inburgering. 

Inhoud (1)
BeknoptHet Basisexamen inburgering bereidt voor op de toetsen Spreekvaardigheid A1 en Leesvaardigheid A1van het Basisexamen inburgering buiteland. Bij Basisexamen inburgering hoort een website en er is een gratis app beschikbaar via Google Play store of via ITunes (zoektermen inburgering). de app werkt ook op tablets.
BibliografieAppel 2016
pagina's 332
formaat: 243 x 173 x 17 mm
isbn: 9789081548823
Inhoud (2)
UitgebreidDe auteur gebruikt in Basisexamen Inburgering de 1200 meest frequente Nederlandse woorden. Bij elk zelfstandig naamwoord en de de zin waarin het woord gebruikt wordt, staat een foto afgedrukt.  In elk hoofdstuk staan alledaagse thema's centraal zoals huis, de familie, de school, het werk, en de Nederlandse cultuur. De inburgeraar werkt met het Basisexamen Inburgering volgens de beproefde methode van luisteren en nazeggen en er zijn uitspraakoefeningen.  De website en de DVD bieden extra oefenstof, en hier staan de vertalingen en kunnen de geluidsbestanden worden gedownload en afgespeeld. 

Het Basisexamen inburgering bereidt voor op de toetsen Spreekvaardigheid A1 en Leesvaardigheid A1van het Basisexamen inburgering buiteland. Bij Basisexamen inburgering hoort een website en er is een gratis app beschikbaar via Google Play store of via ITunes (zoektermen inburgering). de app werkt ook op tablets.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Steuntaal: Arabisch, Chinees, Engels, Portugees, Russisch, Spaans, Turks, Ad Appel