Nederlands English
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!

Mag ik mijn bestelling retourneren?

  • U heeft 14 dagen om aan te geven dat u het wilt retourneren. Deze termijn begint te lopen nadat u het laatste artikel heeft ontvangen.
  • Het artikel is, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking. Het boek mag geen sporen van gebruikt vertonen en er mag niet in het boek zijn geschreven. Als bij het product een digitale registratiecode hoorde dient die niet te zijn gebruikt.
  • U dient zorgvuldig om te gaan met het artikel dat u retour wil sturen.
  • Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Nederlandsalstweedetaal.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom bij verzending altijd om een verzendbewijs en een traceercode en bewaar deze goed. Met de 3S-code die op het retouretiket staat, kun je je retourzending volgen. Deze code vind je ook terug in de e-mails die je over je retourzending ontvangt.
  • U kunt een artikel niet terugsturen als deze niet aan de gestelde voorwaarden voldoet. Houdt u er rekening mee dat de betalingsverplichting van de bestelling blijft bestaan. Neem in geval van twijfel contact met ons op.