Nederlands English
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!

Betaalmethoden

 • Direct betalen
  Selecteer uw land en taal en kies vervolgens uw gewenste betaalmethode
  • MasterCard: Wilt u betalen met uw MasterCard? Vul dan bij het kopje “Betalingsgegevens” uw Kaartnummer / CVC, de naam op de kaart, en de vervaldatum in. Uw betaalgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. We zorgen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Mogelijk vraagt uw creditcardorganisatie u de 3D-Secure verificatiecode in te voeren. Dit is een extra beveiliging voor online betalingen met creditcards.
  • Visa: Wilt u betalen met uw Via card? Vul dan bij het kopje “Betalingsgegevens” uw Kaartnummer / CVC, de naam op de kaart, en de vervaldatum in. Uw betaalgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. We zorgen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Mogelijk vraagt uw creditcardorganisatie u de 3D-Secure verificatiecode in te voeren. Dit is een extra beveiliging voor online betalingen met creditcards.
  • iDeal: Wilt u betalen met iDEAL? Selecteer dan bij het kopje “Betalingsgegevens” uw bank. Volg vervolgens de procedure van uw bank van online bankieren.
  • Overboeking: Het bedrag wordt overgemaakt via een reguliere bankoverschrijving. U ontvangt dan vanuit het betaalsysteem een e-mail met hierin alle benodigde gegevens om de Bankoverboeking correct te laten plaatsvinden. Een bankoverboeking is geschikt voor nationale én internationale klanten.
 • Achteraf betalen
 • Als u achteraf wilt betalen kunt u dat doen door de betaaloptie “met meegestuurde factuur” te kiezen. Deze betaalmethode is alleen bestemd voor bedrijven en instellingen en u zult, indien van toepassing, ook uw BTW-nummer en k.v.k.-nummer in moeten vullen.