Nederlands English
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!

Nederlands leren

Nederlands leren voor het werk, voor het Inburgeringsexamen, voor het Staatsexamen programma I en Staatsexamen programma II doet u met cursusboeken, e-learning, lesmateriaal en taalspelletjes van Nederlandsalstweedetaal.nl / Dutchipresume.com.
Hier koopt u lesboeken Nederlands voor anderstalige kinderen, scholieren, studenten en voor expats.
Hier vindt u lesmateriaal voor Nederlands op de werkvloer voor anderstaligen en ook voor moedertaalsprekers (NT1) met een taalachterstand. En voor volwassenen die hun taalvaardigheidsniveau willen verhogen. 
Bij NATT / DIP hebben we ook alfamethodes voor volwassenen die andersgeletterd zijn en voor analfabeten. En hier zijn ook tientallen makkelijke leesboeken waarmee het leesplezier wordt verhoogd.

Wilt u Nederlands leren? Bij Nederlandsalstweedetaal.nl geloven we dat iedereen het kan.  Onze webshop is zo ingericht dat u uw zoekopdracht direkt kunt verfijnen naar de leerwensen van de cursist.  Kies in de facetnavigatie:

- Het opleidingsniveau?
- De gewenste hulptaal
- Het startniveau

Omdat het aanbod groot is kunnen we ons goed voorstellen dat u eerst advies wil.  We helpen u graag bij het vinden van geschikt studiemateriaal. Neem gerust contact op.