Nederlands English
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!
  • Home
  • slider2
  • slider3
  • wiu 1
mini1 mini2

Dutch I presume: de webshop voor Nederlands als tweede taal

Dutch I Presume - Nederlands als tweede taal is een web-warenhuis waar u producten en diensten vindt om de Nederlandse taal te leren, om Nederland te leren kennen en om kennis te maken met de Nederlandse cultuur. Met het grootste assortiment boeken vindt u altijd het meest geschikte lesmateriaal voor u of uw cursist. Maar er is meer: bent u op zoek naar goede begeleiding bij het leren van de Nederlandse taal? Ook hierbij kunnen wij u helpen. Bent u (nog) niet in Nederland? Geen probleem! Ook via Skype worden tegenwoordig veel lessen aangeboden.

Onafhankelijk advies

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste lesmateriaal? Bij Dutch I Presume krijgt u onafhankelijk advies over het meest geschikte materiaal. Wij zijn niet aan een uitgeverij verbonden.
Dutch I Presume - Nederlands als tweede taal wordt geleid door NT2-specialisten en onderwijskundigen die u kunnen adviseren met welke materialen u de taal het gemakkelijkst kunt leren en welke boeken geschikt zijn voor het halen van uw examen.

Informatie

Voor cursisten die willen inburgeren en voor docenten NT2 zijn aparte afdelingen in dit web-warenhuis. Bent u cursist, dan vindt u uitgebreide informatie over waar u aan moet voldoen als u wilt inburgeren en welke studiematerialen daarbij passen. Docenten vinden onder andere docentenhandleidingen bij verschillende methodes, vakliteratuur en professionaliseringstrainingen.

Meer dan taal

Als u meer wilt weten over Nederland, klikt u op Nederland Land. Laat u verrassen door de grote hoeveelheid interessante boeken over de Nederlandse geschiedenis, het bestuur, of over toeristische hoogtepunten.
Wilt u kennismaken met de Nederlandse cultuur? Wilt u lezen over onze tradities, of genieten van de Nederlandse kookkunst? Kijk bij Nederland Cultuur. Een vergeet ook de boeken over de Hollandse meesters en andere grote kunstenaars niet.

Dutch I Presume / Nederlands als tweede taal

Wij gebruiken beide namen voor ons web-warenhuis: Dutch I Presume voor de Engelstalige bezoekers, Nederlands als tweede taal voor iedereen die Nederlandstalig is. Beide namen zijn handelsnamen van Delken&Boot interactieve taalprojecten, een middel-groot toonaangevend taalbureau in Nederland.

Nieuw
Voorbeeldexamen STEX NT2 programma I 2015 complete set
€ 44,00
Verlanglijst
Vergelijk
Water bij de melk
€ 19,90
Verlanglijst
Vergelijk
TaalCompleet A2 + KNM + ONA (pakket)
€ 119,00
Verlanglijst
Vergelijk
TaalCompleet A1 + A2 (pakket)
€ 129,00
Verlanglijst
Vergelijk
TaalCompleet A1 + A2 + KNM + ONA (pakket)
€ 179,00
Verlanglijst
Vergelijk
Bagage / KNM (nieuw nog niet verschenen)
€ 24,50
Verlanglijst
Vergelijk
Voorbeeldexamen STEX NT2 programma II 2017 complete set
€ 44,00
Verlanglijst
Vergelijk
Check je webtekst
€ 14,50
Verlanglijst
Vergelijk
NT2-cahier Creatief Schrijven
€ 14,50
Verlanglijst
Vergelijk
Check je e-mail en brief
€ 16,50
Verlanglijst
Vergelijk
 
Top 10

Klare Taal

Klare Taal
€ 19,95 Incl. BTW
SubtitelEfficiënt leren schrijven
Startniveau Meijerink3F
OpleidingsniveauMidden, Hoog
Auteur(s)Jan van Coillie
Aantal:
Bestellen
Verlanglijst
Vergelijk
Omschrijving Product informatie Beoordelingen Bekijk ook

Klare Taal

Klare Taal daarin leest u over efficiënt schrijven,  het boek staat boordevol eenvoudige tips om te leren schrijven op maat. Niet te complex, vaag, omslachtig of al te afstandelijk. En met die extra toets levendigheid. Dit basisboek geeft duidelijke taaladviezen, met honderden voorbeelden en praktische oefeningen. Zo krijgt u het in uw vingers om vlot leesbare teksten te schrijven die aantrekkelijk zijn voor een ruim publiek. 

Inhoud (1)
BeknoptKlare Taal
w
ie schrijft, piekert zich soms suf. Hoe zijn gedachten het best te formuleren om de aandacht van de lezer vast te houden. En hoe die lezer zonder kleerscheuren door zinnen en redeneringen loodsen? Gelegenheidsschrijver, student, secretaresse, redacteur of verslaggevers: ongetwijfeld bezorgt schrijven u wel eens kopzorgen. Misschien slaat u uw lezer u om de oren met (te) moeilijke termen. U voelt dat er iets aan uw tekst schort, maar weet niet hoe u dat kan verhelpen?

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: