Nederlands English
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!
  • Home
  • slider2
  • slider3
  • wiu 1
mini1 mini2

Dutch I presume: de webshop voor Nederlands als tweede taal

Dutch I Presume - Nederlands als tweede taal is een web-warenhuis waar u producten en diensten vindt om de Nederlandse taal te leren, om Nederland te leren kennen en om kennis te maken met de Nederlandse cultuur. Met het grootste assortiment boeken vindt u altijd het meest geschikte lesmateriaal voor u of uw cursist. Maar er is meer: bent u op zoek naar goede begeleiding bij het leren van de Nederlandse taal? Ook hierbij kunnen wij u helpen. Bent u (nog) niet in Nederland? Geen probleem! Ook via Skype worden tegenwoordig veel lessen aangeboden.

Onafhankelijk advies

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste lesmateriaal? Bij Dutch I Presume krijgt u onafhankelijk advies over het meest geschikte materiaal. Wij zijn niet aan een uitgeverij verbonden.
Dutch I Presume - Nederlands als tweede taal wordt geleid door NT2-specialisten en onderwijskundigen die u kunnen adviseren met welke materialen u de taal het gemakkelijkst kunt leren en welke boeken geschikt zijn voor het halen van uw examen.

Informatie

Voor cursisten die willen inburgeren en voor docenten NT2 zijn aparte afdelingen in dit web-warenhuis. Bent u cursist, dan vindt u uitgebreide informatie over waar u aan moet voldoen als u wilt inburgeren en welke studiematerialen daarbij passen. Docenten vinden onder andere docentenhandleidingen bij verschillende methodes, vakliteratuur en professionaliseringstrainingen.

Meer dan taal

Als u meer wilt weten over Nederland, klikt u op Nederland Land. Laat u verrassen door de grote hoeveelheid interessante boeken over de Nederlandse geschiedenis, het bestuur, of over toeristische hoogtepunten.
Wilt u kennismaken met de Nederlandse cultuur? Wilt u lezen over onze tradities, of genieten van de Nederlandse kookkunst? Kijk bij Nederland Cultuur. Een vergeet ook de boeken over de Hollandse meesters en andere grote kunstenaars niet.

Dutch I Presume / Nederlands als tweede taal

Wij gebruiken beide namen voor ons web-warenhuis: Dutch I Presume voor de Engelstalige bezoekers, Nederlands als tweede taal voor iedereen die Nederlandstalig is. Beide namen zijn handelsnamen van Delken&Boot interactieve taalprojecten, een middel-groot toonaangevend taalbureau in Nederland.

Nieuw
Voorbeeldexamen STEX NT2 programma I 2015 complete set
€ 44,00
Verlanglijst
Vergelijk
Water bij de melk
€ 19,90
Verlanglijst
Vergelijk
TaalCompleet A2 + KNM + ONA (pakket)
€ 119,00
Verlanglijst
Vergelijk
TaalCompleet A1 + A2 (pakket)
€ 129,00
Verlanglijst
Vergelijk
TaalCompleet A1 + A2 + KNM + ONA (pakket)
€ 179,00
Verlanglijst
Vergelijk
Bagage / KNM (nieuw nog niet verschenen)
€ 24,50
Verlanglijst
Vergelijk
Voorbeeldexamen STEX NT2 programma II 2017 complete set
€ 44,00
Verlanglijst
Vergelijk
Check je webtekst
€ 14,50
Verlanglijst
Vergelijk
NT2-cahier Creatief Schrijven
€ 14,50
Verlanglijst
Vergelijk
Check je e-mail en brief
€ 16,50
Verlanglijst
Vergelijk
 
Top 10

Klink Klaar

Klink Klaar
€ 27,45 Incl. BTW
SubtitelUitspraak van het Nederlands voor Franstaligen
Auteur(s)Ines Blomme, Bernadette Timmermans
Aantal:
Bestellen
Verlanglijst
Vergelijk
Omschrijving Product informatie Beoordelingen Bekijk ook

Klink Klaar

Uitspraak van het Nederlands voor Franstaligen  met online tips en online oefeningen op maat. Het is een oefenboek voor de goede uitspraak en intonatie van het Nederlands. Onmisbaar voor moedertaalsprekers van Frans. Het biedt een theoretische basis en een uitgebreid praktijkgedeelte voor Franstaligen die een heldere uitspraak van het Nederlands nastreven.

Inhoud (1)
BeknoptKlink Klaar uitspraak Nederlands voor Franstaligen biedt een theoretische basis en een uitgebreid praktijkgedeelte voor Franstaligen die een klare en duidelijke uitspraak van het Nederlands nastreven. In het boek komen specifiek die uitspraakelementen aan bod die voor Franstaligen problemen opleveren. Het bevat dan ook zeer veel oefeningen op klanken die voor Franstaligen lastig zijn, anders gevormd worden of in het Frans niet bestaan. Ook de intonatie en de accenten komen aan bod, want vaak knelt daar het schoentje. Frisse stemmen gidsen je door de oefeningen op de nieuwe website www.klinkklaaronlinefrans.be. Zeg de woorden en de zinnen na en krijg zo meer controle over je uitspraak. Het vraagt veel oefening, maar iedereen kan het leren!
Doelgroep
Docent(en) / Taalcoach(es)
Productie
Over de auteur(s) 1BERNADETTE TIMMERMANS, doctor in de medische wetenschappen en logopediste, doceert stem- en spraakvaardigheid aan het RITCS en aan de Master Journalistiek van de VUB. Zij is eveneens verbonden aan de lerarenopleiding van de VUB en is vorser aan de Universiteit van Antwerpen. Elk jaar is ze aan het UCT in Gent een van de gastdocenten van de zomercursus voor de Nederlandse taal en cultuur die bijgewoond wordt door 100 buitenlandse studenten die Nederlands komen studeren. Ze is ook stemcoach bij de VRT en bij MEDIALAAN.

INES BLOMME, logopediste en germaniste, is docente Nederlands voor anderstaligen aan het Instituut voor Levende Talen (ILT) van de KU Leuven. Ze heeft een bijzondere interesse voor het remediëren van uitspraakproblemen die samenhangen met verschillende taalachtergronden. Haar expertise gebruikt ze zowel in de gewone taallessen als in de uitspraakklas. Samen met haar collega’s ontwikkelde ze een oefenmethode die anderstaligen helpt een goede uitspraak van het Nederlands te verwerven.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: