Nederlands English
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!
 

Lachland

Lachland
€ 19,53 Incl. BTW
SubtitelPuzzels, raadsels en spelletjes voor wie van Nederlands houdt
Startniveau ERKHalf gevorderd (A2)
Auteur(s)Helga van der Loo, Peter Schoenaerts
Aantal:
Bestellen
Verlanglijst
Vergelijk
Omschrijving Product informatie Extra Informatie Beoordelingen Bekijk ook

Lachland

Hou je van taalspelletjes? Dan is dit boek iets voor jou! op een leuke manier spelen met taal veel puzzels, raadsels, spelletjes en moppen voor tieners en volwassenen voor beginnende en gevorderde taalleerders met cartoons van Kamagurka, Latif Ait en Jonas Geirnaert met oplossingen achter in het boek.
Inhoud (1)
Beknopt

Lachland

Klik op de link voor de inhoudsopgave.
BibliografieGarant 2016
formaat: 298 x 212 x 10
pagina's: 96
isbn: 9789044134773
Productie
Over de auteur(s)Helga van der Loo studeerde Germaanse talen aan de KU Leuven en volgde dasarna een opleiding NT2-didactiek aan de Uni van Antwerpen. Ze werkte als docente NT2 aan het Instituut voor Levende Talen van de KU Leuven en is docente NT2-didactiek aan de Uni van Antwerpen. Buiten de klas ontwikkelde ze nieuw NT2- en NVT-lesmateriaal (o.a. Vanzelfsprekend, Niet Vanzelfsprekend, Thamatische Woordenschat voor Anderstaligen, Het Grote Puzzel- en Doeboek voor Anderstaligen, Als ik jou: Poezie voor anderstaligen) . Helga schreef ook Anders nog iets? een oefenboek bij liedjes die muzikant Janjaap de Vries speciaal voor leerders van het Nederlands maakte. Verder werkte Helga mee aan het docentenboek Nederlands voor Anderstaligen: van theorie naar praktijk. Docentenboek bij basiscursussen. Helga verzorgt ook bijscholingen en workshops in binnen- en buitenland. 

Peter Schoenaerts studeerde Taal- en Letterkunde (Nederlands en Engels) aan de KU Leuven, en volgde een drama-opleiding aan de American Academy of Dramatic Arts in New York. Peter werkte mee aan verscheidene Nederlandse taalmethodes en publicaties (o.a. Vanzelfsprekend, Niet Vanzelfsprekend, Go Dutch! Thamatische Woordenschat voor Anderstaligen,  Het Grote Puzzel- en Doeboek voor Anderstaligen, Als ik jou: Poezie voor anderstaligen). 
Van 2005 tot en met 2008 was hij lesgever aan een van de grootste buitenlandese Nederlanse Taal- en Cultuurscholen: 't Klokhuis (in New Jersey en New York). Daarna werkte hij zeven jaar voor de Nederlandse Taalunie als taalexpert NVT. Sinds 2001 maakt hij geregeld theaterproducties voor anderstalingen. Momenteel is hij dagelijks leider van "Theater van A tot Z' en eindredacteur van het weekblad Humo.  meer info. www.peterschoenaerts.com. 
Inhoud (2)
Uitgebreid

Lachland

Hou je van taalspelletjes? Dan is dit boek iets voor jou! 
- op een leuke manier spelen met taal
- veel puzzels, raadsels, spelletjes en moppen
- voor tieners en volwassenen
- voor beginnende en gevorderde taalleerders
- met cartoons van Kamagurka
- oplossingen achter in het boek

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: