Nederlands English
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!

Over ons

De webshop
Nederlandsalstweedetaal.nl / Dutchipresume.com is de webshop waar u lesmateriaal vindt voor Inburgering, voor NT2 voor jong en oud, voor Docenten Nt2.  Ook vindt u hier boeken over Nederland, over Nederlandse  historie, bestuur, politiek, geografie, kunst, toerisme en over interculturele communicatie. Wekelijks voegen we nieuwe titels toe aan de webshop. Het aanbod varieert van lesmateriaal voor inburgering en NT2 en taalcursussen met e-learning, tot handleidingen en boeken over vakdidactiek. Ook richten we ons op taal op de werkvloer, boeken voor NT1 en interculturele communicatie.  Docenten, vrijwilligers, taaltrainers, studenten, inburgeraars, expats, Nt2-ers vinden hier cursusmateriaal en andere hulpmiddelen voor het leren van de Nederlandse taal. 

Mist u een titel? Laat het ons weten en we voegen het zo snel mogelijk toe aan het assortiment. 
Vier webshops in een website. Ieder met een eigen homepage.

Hoe werkt het?
Zoek uw product door middel van de menu's. En aan de linkerzijde vindt u een handig navigatiehulpmiddel waarmee u de zoekresultaten kunt verfijnen. De meeste boeken zijn ingedeeld in Startniveau, Steuntaal en Opleidingsniveau.
Weet u al precies welke titel u nodig hebt? Dan vindt u bovenin het grijze zoekveld waar u de titel of isbn kunt invullen. Heeft u vragen, opmerkingen of tips, mail dan naar
info@dutchipresume.com.

De medewerkers
Ite Op den Orth &  Jessica Hollander (Verkoop en Advies, nederlandsalstweedetaal.nl / dutchipresume.com)

 

Ite Op den Orth is al ruim dertig jaar werkzaam als taaltrainer Italiaans en sinds 15 jaar als trainer NT2. Zij volgde in 2003 de cursus voor NT2-docent aan de Radboud Universiteit Nijmegen bij In'to Languages. En in 2012 volgde ze de cursus Nederlands op de werkvloer bij ITTA in Amsterdam.
Van 2006 tot 2007 beheerde Ite de webshop Nederlandsalstweedetaal.nl die toen nog in Leersum gevestigd was.
Van 2007 tot 2012 was Ite eindredacteur bij VanDorp Educatief. VDE ontwikkelde
cursusmateriaal voor NT2 en Inburgering en deed daarbij de marketing van de webshop.
Tot medio 2014 was Ite werkzaam als verkoopmedewerker binnendienst bij uitgeverij Christofoor in Zeist.
En sinds maart 2016 is Ite beheerder van de geheel vernieuwede webshop DIP / NATT. Mede door haar ervaring als NT2-taaltrainer,  eindredacteur en verkoper van cursusboeken geeft ze gericht en onafhandelijk advies over passend  lesmateriaal. 
Jessica Hollander heeft in 2016 haar bachelor Engelse Taal en Cultuur afgerond en behaalde in 2017 haar master Vertaalkunde aan de Universiteit Leiden.  
Zij is sinds juni 2016 werkzaam bij Delken&Boot als verkoper en vertaler. 

Delken&Boot
Nederlandsalstweedetaal.nl  is sinds augustus 2012 onderdeel van

Delken&Boot BV
Schiekade 830
3032 AL ROTTERDAM
Telefoon: 010-7986018

KvK nr: 67655688
BTW nr: NL857.112.995.B01

 

Over alle activiteiten van Delken&Boot kunt u meer lezen in de folder. Kies hier onder de gewenste taal: