Nederlands English
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!
 

NT2-cahier Klassenmanagement

NT2-cahier Klassenmanagement
€ 14,50 Incl. BTW
SubtitelHoe organiseer ik mijn groepen
DoelDidactiek
Auteur(s)Margreet Verboog
Aantal:
Bestellen
Verlanglijst
Vergelijk
Omschrijving Product informatie Extra Informatie Beoordelingen Bekijk ook

NT2-cahier Klassenmanagement

Lesgeven aan groepen kan een grote uitdaging zijn. Hoe organiseer je je klas? Hoe houd je overzicht? Wat moet ik doen als iemand steeds te laat komt? Hoe motiveer ik verplichte inburgeraars? Hoe kan ik me wat assertiever opstellen tegenover cursisten, collega's en vrijwilligers? Docenten NT2 kennen deze vragen maar al te goed. Ze komen voort uit de dagelijkse lespraktijk. In het NT2-Cahier Klassenmanagement geeft de auteur antwoord op deze vragen en meer.

 

Inhoud (1)
BeknoptIn dit NT2-Cahier Klassenmanagement beschrijft de auteur in 24 eenvoudige en praktische stappen hoe je in de praktijk veelvoorkomende knelpunten voorkomt of oplost. Op de website www.nt2school.nl vindt je handige documenten die bij dit cahier horen. Je kunt ze keer op keer gebruiken. Ook vind je er een video waarin je het klassenmanagement in de praktijk kunt bekijken.
Bekijk hier de inkijkpagina's van NT2-Klassenmanagement.
 
BibliografieBoom 2017
pagina's: 60
formaat: 211 x 149 x 6 mm
isbn:9789024415830
Inhoud (2)
UitgebreidDit boek maakt deel uit van de nieuwe reeks Cahiers. Deze reeks is een gereedschapskist voor (beginnende) NT2-docenten waarmee zij kunnen zorgen voor een professionelere aanpak van hun alledaagse lespraktijk.

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: