Nederlands English
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!

Over ons

Nederlandsalstweedetaal.nl  is sinds augustus 2012 onderdeel van Delken&Boot - interactieve taalprojecten b.v.

     Wekelijks voegen we nieuwe titels toe aan het aanbod van Nederlandsalstweedetaal.nl. Dat aanbod varieert van lesmateriaal voor inburgering en NT2 en taalcursussen met e-learning, tot handleidingen en boeken over vakdidactiek. Ook richten we ons op taal op de werkvloer, boeken voor NT1 en communicatie in brede zin. Natuurlijk mogen de boeken over maatschappelijke onderwerpen niet ontbreken. Onderwerpen die samenhangen met de veranderende multiculturele samenleving en boeken over culturele aspecten die zich juist nu manifesteren.
Docenten, vrijwilligers, taaltrainers, studenten, inburgeraars en iedereen die in Nederland komt studeren, werken of wonen vinden hier hulpmiddelen voor het leren van de
Nederlandse taal. 
De webshop bestaat uit vier winkels met elk een eigen homepage.
- Nederlands leren

- Inburgeren
- Docenten NT2
- Over Nederland

Zoek en vind uw product of dienst door middel van de uitgebreide menu's. Elke shop heeft zijn eigen menu. En aan de linkerzijde vindt u mogelijkheden uw zoekresultaten te verfijnen. Weet u al wat u wilt hebben: vul de titel in, bovenaan in het zoekveld. Alle bedragen op deze website zijn inclusief btw.

Heeft u vragen, opmerkingen of nuttige tips: neem dan contact met ons op: info@dutchipresume.
com

Delken&Boot - interactieve taalprojecten b.v.
Afd. Nederlands als tweede taal.nl
Schiekade 830
3032 AL ROTTERDAM
Telefoon: 010-7986018

KvK nr: 67655688
BTW nr: NL857.112.995.B01 

Top 5