Nederlands English
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!
 

Starttaal 2F Leerwerkboeken deel A + B

Starttaal 2F Leerwerkboeken deel A + B
€ 29,50 Incl. BTW
SubtitelMethode Nederlands voor het MBO
Startniveau ERKHalf gevorderd (A2)
Startniveau Meijerink1F
OpleidingsniveauLaag, Midden
Auteur(s)Ruud van den Belt
Aantal:
Bestellen
Verlanglijst
Vergelijk
Omschrijving Product informatie Extra Informatie Beoordelingen Bekijk ook

Starttaal 2F Leerwerkboeken deel A + B

Starttaal is ontwikkeld voor mbo-leerlingen die een beroepsopleidende leerweg volgen en aan het einde van hun opleiding examen op 2F- of 3F-niveau moeten doen. Het betreft voornamelijk leerlingen in de leeftijdscategorie van 16 tot en met 25 jaar die fulltime naar school gaan. De methode Starttaal is sectoronafhankelijk en speelt in op de belevingswereld van deze leerlingen. De methode Starttaal bestaat voor zowel 2F- als 3F-niveau uit twee leerwerkboeken: deel A en deel B. De leerling oefent in deze leerwerkboeken met de taalvaardigheden lezen, luisteren, taalverzorging, schrijven, spreken en gesprekken voeren. In de leerwerkboeken worden theorie, voorbeelden en opdrachten na elkaar aangeboden. 

Inhoud (1)
Beknopt

Starttaal 2F deel A + B Leerwerkboeken

Bekijk hier de inkijkpagina's 
BibliografieDeviant 2016 
formaat 297 x 212 x 37
isbn 9789463260008
Productie
Over de auteur(s)Egberdien Prins, Suzanne Dieleman, Antje Diepersloot, Ruth Jansen
Bregje Cruijsberg, Marleen Tienstra, Suzet Volders, Lieke van Pagée, Carrien Brinkman Michael Mandersloot, Marjan Dorresteijn, Ruud van den Belt, Rieke Wynia
Inhoud (2)
Uitgebreid

Starttaal Leerwerkboek deel A en deel B

Leerwerkboeken
De methode Starttaal bestaat voor zowel 2F- als 3F-niveau uit twee leerwerkboeken: deel A en deel B. De leerling oefent in deze leerwerkboeken met de taalvaardigheden lezen, luisteren, taalverzorging, schrijven, spreken en gesprekken voeren. In de leerwerkboeken worden theorie, voorbeelden en opdrachten na elkaar aangeboden. 

Deel A
In deel A van Starttaal 2F oefent de leerling met taal in een betekenisvolle en functionele context. Deel A biedt een cursorische aanpak binnen thema’s die de doelgroep aanspreken. De leerling oefent stapsgewijs met de lesstof die nodig is om het vereiste 2F-niveau te bereiken. In deel A krijgt de leerling bovendien alle bagage mee om aansluitend te starten met de examenvoorbereiding in deel B. 

Deel B
Als een leerling alle opdrachten in deel A heeft gemaakt, kan hij starten met de examen- voorbereiding in deel B. Deel B biedt de leerling naast examenvoorbereiding per taalvaardigheid ook oefenexamens voor de receptieve en productieve vaardigheden. Een leerling die de opdrachten in zowel deel A als deel B heeft gemaakt, is klaar voor de examens op 2F-niveau.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: